Home Geen categorie Berichten terughalen in WordPress

Berichten terughalen in WordPress

0

Iedere blogger kent het wel, je hebt iets geschreven op je blog en je overschrijft je pagina, hebt na een update per ongelijk een hele lap tekst weg gehaald en al je moeite is voor niets geweest. Of toch niet? WordPress schiet je te hulp met de “revisie” optie. Hiermee kun je eerder geplaatste berichten terughalen in WordPress die je per ongelijk hebt overschreven.

WordPress revisie functie

De revisie functie is standaard actief in iedere WordPress installatie. Dit houdt in dat iedere wijziging in je berichten wordt geregistreerd in een versienummer en dus ook terug is te halen. Wanneer je een bericht in bewerkingsmodus oproept, staat in het publicatie blok een link naar de revisies.

Revisie blok in WordPress

Wanneer je op bladeren klikt, wordt de historie van het artikel weergegeven en krijg je de mogelijkheid om eerder geplaatste berichten terug te zetten.

Berichten terughalen in WordPress

Het gewijzigde deel van je bericht wordt in de kleuren rood (het oude bericht) en groen (het nieuwe bericht) weergegeven. Klik op “Zet deze revisie terug” om het bericht te herstellen.

LEAVE YOUR COMMENT

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.