Home Nieuws Wat is nieuw in WordPress 3.7

Wat is nieuw in WordPress 3.7

0

De daadwerkelijke release van WordPress 3.7 zit eraan te komen, wat zijn de nieuwe functies in deze versie?

Automatische updates

wordpress3.7
Vanaf WordPress 3.7 is het mogelijk WordPress automatisch te laten bijwerken. Dit houdt in, dat WordPress zichzelf automatisch update van versie 3.7.1 naar versie 3.7.2 op het moment dat deze beschikbaar wordt. Een ideale functie voor beveiligingsupdates. Overigens zal de update van versie 3.7 naar 3.8 volgens WordPress niet automatisch doorgevoerd worden.

Taalbestanden

Als we WordPress mogen geloven, wordt het beheren van taalbestanden een stuk eenvoudiger. Taalbestanden worden opgeslagen in diverse taalbestanden en zodoende wordt bij een update ook automatisch het juiste taalbestand gedownload. Dit zal in de toekomst volgens WordPress ook meer en meer voor plugins gaan gelden, zodat je niet bij iedere plugin installatie of upgrade, zelf een language pack hoeft te downloaden.

Een nieuwe wachtwoord sterkte meter

De wachtwoord-sterkte meter van WordPress stond niet bekend als de beste van de klas. Daar komt volgens de ontwikkelaars van WordPress in deze versie verandering in. Er zijn drastische wijzigingen doorgevoerd in de sterkte-meter en gebruikers zullen meer en meer gestimuleerd worden een sterk wachtwoord te kiezen.

WordPress zoekmachine

De standaard zoekmachine heeft een facelift gekregen en zal, volgens de ontwikkelaars van deze versie, zoekresultaten op je website weer gaan geven naar relevantie in plaats van in een post-volgorde.

LEAVE YOUR COMMENT

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.