Home Themes Genesis Framework

Genesis Framework

0

genisis-frameworksDe look and feel van onze website wordt gevormd een template, wat draait op het Genesis Framework van StudioPress. Een vergelijk:

WordPress is het technische hart van je auto, de motor waar de boel op draait, Genesis is het Chassis en de carrosserie en de StudioPress templates vormen het lakwerk en de extra opties van de wagen.

Waarom zou ik Genesis Framework gebruiken?

Eenvoudig. Om WordPress uit te breiden heb je keus uit legio plugins. Maar het gebruik van veel plugins vertraagt je website en kan conflicten opleveren. Een Framework zorgt voor een collectie aan functionaliteiten die normaliter alleen met losse plugins (van verschillende ontwikkelaars) mogelijk zijn. Bijvoorbeeld:

  • SEO is een ingebouwde functie. Met Genesis heb je de volledige controle over je SEO met het SEO paneel.
  • Er zijn legio themes beschikbaar voor het Genesis Framework. Allemaal zijn ze gebouwd naar het framework zodat je zeker weet dat je de opties van het framework kunt blijven gebruiken.
  • Lay-out aanpassingen worden eenvoudig gemaakt, het framework heeft standaard al diverse mogelijkheden. Wil je bijvoorbeeld schakelen van een website zonder sidebar naar een website met een linker sidebar? Geen pagina’s, templates of CSS aanpassen, slechts één instelling omschakelen en je bent klaar om verder te gaan.
  •  Het standaard thema is responsive, evenals inmiddels meer dan driekwart van de child-themes die te downloaden zijn.
  • Een goede Prijs/kwaliteitsverhouding maakt het zeer interessant om voer te gaan op Genesis. Het bouwen van een website met een framework is namelijk heel tijdsefficiënt.
  • Updates en upgrades zijn zeker. Je bent met Genesis zeker van levenslange updates en upgrades.  Je gaat dus altijd mee met de nieuwste ontwikkelingen zoals HTML5.
  • De ondersteuning is zeer goed. StudioPress is altijd hulpvaardig en snel in hun reacties.

 

LEAVE YOUR COMMENT

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.