Home Themes De top 5 gratis WordPress thema’s in 2016

De top 5 gratis WordPress thema’s in 2016

0

In 2016 heeft WordPress weer nieuwe thema’s uitgebracht. Thema’s die je website overzichtelijk maken, thema’s die je website kleur geven en/of thema’s die je website strak en modern maken. Wanneer je met je tijd mee wilt gaan en je wilt laten zien dat je website up-to-date is, ontkom je niet aan het toepassen van nieuwe thema’s. Je hebt hierbij de keuze uit een divers aanbod. Alleen de keuze uit de allernieuwste (uit 2016) thema’s is al een lastige. Daarom krijg je hier een overzicht van de populairste WordPress thema’s van 2016.


De starter is mooi in zijn eenvoudstarter
Het Starter thema heeft een filosofie die past bij een startende WordPress gebruiker. Simpel, niet te veel poespas, maar wel duidelijk. Het is een minimalistisch thema, maar dat maakt het uiterlijk wel overzichtelijk. Starter is een professioneel uitziend thema dat ook nog eens compatibel is met meerdere apparaten.


Modern, strak, donker, Gravidagravida
Het thema Gravida heeft een donkere uitstraling. Dit kun je beschouwen als saai, maar wanneer je kijkt naar andere sites, dan zie je dat juist deze donkere kleuren rust en vertrouwen uitstralen. Een strak en modern uiterlijk dat past bij zakelijke websites.


Een online Brew Housebrewhouse
De horecaondernemer zal zeer tevreden zijn met het Brew House thema. Een mooi filter, gecombineerd met kleuren die je in de brouwerij vindt geven de site een warme en gezellige uitstraling. Omdat dit thema speciaal ontworpen is voor horecagelegenheden, beschikt het thema over extra’s die van pas kunnen komen bij deze websites, zoals een contactformulier.


Elegantie waar elegantie benodigd isdivi
Wanneer je een website wilt maken om je portfolio te presenteren, dan is elegant het thema waar je naar op zoek bent. Over de uitstraling van het thema is geen uitleg nodig, gezien zijn naam. Het thema is ideaal voor het fraai weergeven van foto’s en video’s, in combinatie met belangrijke tekst. Het thema is geheel ‘responsive’, dus je website wordt perfect weergegeven op zowel pc als telefoon en tablet. De opmaak is niet te ingewikkeld, waardoor de volledige focus komt te liggen op de content die jij plaatst, badend in een warme omgeving.


Flat responsive: richt je eigen thema inflatresponsive
Het Flat Responsive thema is te beschouwen als een doe-het-zelver thema. Je kunt namelijk zelf je pagina’s in elkaar klussen. Het thema maakt gebruik van vele opties, zoals icoonboxen en meerdere tabellen en kolommen. Je kunt zelf bepalen hoe de verhouding tekst/foto’s is op iedere pagina en door alle icoontjes heb je vele opties. De opties zijn volledig afgestemd op het gebruik op meerdere devices (dus ook voor op je tablet en mobiele telefoon).

LEAVE YOUR COMMENT

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.